Sanctuarul Wellness Kamalaya & Resortul Holist Spa

Dana Marin decembrie 30, 2017 0 comments 0

Kimberly Rosbe, Director Executiv pe probleme de Marketing, a aflat informaţii despre Sanctuarul Wellness Kamalaya şi Resortul Holist Spa din Koh Samui, câştigător al multor premii, în timpul unui interviu cu Karina Stewart, co-fondator. Karina ne împărtăşeşte de ce Kamalaya reprezintă alternativa unei va-canţe sănătoase care-ţi îmbogăţeşte viaţa cu soluţiile sale wellness, printre care se numără detoxifierea, yoga şi fitness-ul. Karina consideră că „în fiecare dintre noi, se găseşte un vast ocean de potenţial magnific care aşteaptă să fie explorat, expe-rimentat şi conştientizat. Pentru a ne reconecta cu esenţa dinăuntrul nostru, unde ne aşteaptă bazine extinse de potenţial, trebuie să descoperim sursa vindecării şi a creativităţii.”

Întrebare: Ca partener fondator şi ca director al Kamalaya Brand & Wellness, misiunea dumneavoastră este aceea de a crea un loc în care vindecarea şi trans-formarea armonioasă poate înflori. Daţi-ne câteva detalii despre experienţa dumneavoastră şi cum a influenţat aceasta devotamentul de a explora filozofiile spirituale asiatice.

Fiind crescută într-o cultură tradiţionalistă precum cea a Mexicului şi de către mama mea care era ea însăşi dedicată pe cât posibil unui stil natural de viaţă şi unor tradiţii medicale holiste pentru a ne creşte sănătoşi şi fericiţi, acest fapt a avut un mare impact asupra alegerilor mele de mai târziu, din viaţă. Ne-a dus pe mine şi pe surorile mele pentru prima oară să învăţăm tehnici de meditaţie pe când aveam 14 ani şi când aveam 18 ani, la yoga. Pe atunci, în Mexic, yoga, me-dicina naturistă şi meditaţia erau privite cu scepticism.

Pentru mai multe informaţii despre experienţa şi biografia Karinei:
http://www.kamalaya.com/karina-stewart.htm
http://www.kamalaya.com/spiritual-healing-retreat.htm

Întrebare: Înţeleg că v-aţi cunoscut cu soţul dumneavoastră, John, în jungla Hi-malayană, acolo unde a început povestea Kamalaya…

Pe vremea aceea, eram încă studentă la Universitatea Princeton, iar atunci când l-am cunoscut pe John, am devenit imediat prieteni şi confidenţi. Ceea ce a început ca o prietenie, a înflorit într-un mariaj şi un parteneriat care reprezintă fundaţia Centrului Kamalaya şi a întregii noastre vieţi împreună.

Întrebare: Kamalaya reprezintă o abordare umanistă revigorant de eliberatoare faţă de wellness. Cum aţi descrie cel mai bine conceptul şi motivaţia Kamalaya?

Motivul principal pentru care am vrut să creăm conceptul Kamalaya a fost acela de a împărtăşi ceea ce a fost semnificativ, a reprezentat o inspirație şi a adus transformări în vieţile noastre împletite cu cele ale altora, şi de a face asta într-un mod care să aibă un impact asupra vieţilor altora. Eu şi John aducem laolaltă ex-perienţe unice de viaţă, iar Centrul Kamalaya a fost fondat pe manifestarea ex-presiei sinergetice a acestor experienţe. Desigur, la fel ca totul în viaţă, lucrurile se dezvoltă, cresc şi evoluează, iar Centrul Kamalaya a făcut acelaşi lucru, nu numai cu ajutorul iubirii şi al grijii unei echipe magnifice, ci şi cu ajutorul par-ticipării şi dedicaţiei oaspeţilor noştri. Fiecare dintre noi ne aducem aportul pen-tru acest tărâm, tărâmul florii de lotus, pentru a face din Kamalaya ceea ce a de-venit deja şi continuă să devină.

Întrebare: Vă rugăm să ne explicaţi conceptul „inimii Kamalayene”.

Schitul Călugărului este considerat a fi „inima Kamalayană”, nu doar datorită lo-caţiei sale fizice şi a istoriei sale, ci şi fiindcă exact acesta este motivul pentru care Kamalaya se află în această locaţie. Este, în cel mai adevărat sens, „sămânţa” din care a crescut Kamalaya.

Întrebare: Kamalaya se traduce ca „Ţinutul Lotusului”, ceea ce reprezintă un simbol de durată pentru potenţialul desfăşurării vieţii. Explicaţi-ne cum un sejur la Kamalaya transcende un sejur la un centru spa tradiţional, conferind oaspeţilor posibilitatea de a îmbrăţişa un stil de viaţă holist după încheierea sejurului.

La Kamalaya, ne concentrăm asupra programelor de wellness orientate spre re-zultate şi spre soluţii care aduc laolaltă tratamente şi terapii din diverse tradiţii medicale holistice. Avem o echipă de medici naturişti care lucrează cu normă în-treagă, medici specializaţi în medicina tradiţională chineză, asistente, experţi în yoga şi meditaţie, specialişti în ştiinţele trupului şi ale minţii, mentori de viaţă, dar şi terapeuţi care sunt calificaţi pentru fiecare dintre programele noastre, pen-tru a oferi o experienţă ce le va schimba viaţa oaspeţilor noştri, nu într-un mod izolat, ci sinergetic, în colaborare cu întreaga noastră echipă. Bucătăria noastră reprezintă o parte integrantă a acestei experienţe, la fel ca toate activităţile noastre holistice. Fiecare parte a experienţei Kamalayene sprijină scopul sănătăţii şi bunăstării oaspeţilor noştri, din clipa în care ajung aici şi până când se întorc acasă.

Sursa: Director Executiv pe probleme de Marketing

Adaugati un comentariu

Categorii articole

Newsletter Urban Yoga

Introduceti adresa de email: