Eu sunt

dana marin

Photo Credit: Razvan Ionescu

Dupa 10 ani in lumea corporatiilor, am decis sa imi schimb radical viata si sa fac ceea ce simteam ca mi se potriveste natural. Am devenit profesoara de yoga si de atunci am inceput sa influentez spre bine vietile celorlalti. In primii 5 ani am explorat si dobandit noi intelegeri ale acestui sistem antic de a trai o viata echilibrata, atat din perspectiva de profesoara, cat si de eleva. In urma training-urilor si programelor intensive de mindfulness si yoga din India, Franta, Germania, Italia si Spania am invatat cum prin yoga poti lucra, zi de zi, nu doar cu propriul trup, dar si cu propria minte ca sa te echilibrezi si sa fii mai mult in orice situatie a vietii de zi cu zi.

Calatoria mea personala m-a condus catre experiente spirituale precum Kundalini, experiente extracorporale, calatorii astrale, activarea Merkhaba si multe altele. Toate acestea mi-au adus noi intelegeri cu privire la ceea ce este viata umana si mi-au intredeschis accesul catre abilitatile sacre ale sufletului meu. Sunt inca in proces de explorare si descoperire, si scriu despre toate acestea la sectiunea Cartea din site.

In alta ordine de idei, atata timp cat sunt in acest corp fizic feminin, sunt o fiinta care se bucura de natura umana si care, in acelasi timp, intrupeaza continuu latura divina. Ca toate sufletele, si sufletul meu este complex si il descopar cu fiecare interactiune si experienta de viata. Sunt urban yogi, profesoara de yoga, femeie, prietena, fiica, iubita, sora. Sunt toate acestea la un loc si nici una dintre ele. Stiu cine sunt in adevar. Stiu ce sunt in adevar.

Unde sunt? Se stie ca universul are simtul umorului asa ca a relocat un urban yogi ca mine pe o insula in Thailanda. Prin urmare, pe parcursul anului 2018 ma gasesti in Koh’Samui la Kamalaya Wellness Center  pentru clase private si de grup. Daca rezonezi insa cu energia mea, ne putem vedea pe Skype pentru sesiuni private de coaching. Afla mai multe la pagina Connect. Fie sa gasim cu totii adevarata pace, dragoste si putere din noi.

Explorari:

CMED Institute, Caroline Myss:

  • Contracte Sacre, modulul pentru consilieri profesionali, educatie online;
  • Stiinta Medicinei Intuitive, educatie online;
  • Anatomia Sanatatii, educatie online.

Neurostiinta Iluminarii, Rick Hanson, educatie online.
Akashic Records, Linda Howe, online training.

Budokon Yoga Teacher si membru in cadrul Organizatiei Internationale Budokon.

  • trainingul a cuprins module de: comunicare constienta, practica de yoga cu arte martiale, nutritie, mediu si constientizarea gandurilor si emotiilor;
  • training sustinut in cadrul Budokon Academy – School of Yoga, Martial and Living Arts, mai 2014, Frankfurt, Germania.

Certificare internationala de instructor de yoga, recunoscuta de organizatia internationala Yoga Alliance.

  • trainingul de Asthanga Yoga, modul de 200 de ore, a fost sustinut in Kerala, India, martie 2013;
  • cursul a cuprins instruire intensiva in posturile Ashtanga Yoga, tehnici de respiratie, nutritie yoghina, tehnici de meditatie, filosofie si anatomie.

Certificare internationala de instructor de yoga pentru copii si familii, recunoscuta de organizatia internationala Yoga Alliance.

  • trainingul a fost sustinut in cadrul scolii internationale Rainbow Kids Yoga, la Paris, Franta, octombrie 2013;
  • cursul a cuprins instruire intensiva in tehnici specifice de yoga pentru copii, posturi adaptate in functie de varsta, tehnici de respiratie specifice copiilor, yoga cu partener, elemente de acrobatie.

Certificare European Fitness Association si Move On de participare la workshopul “Fitness Yoga” sustinut de Julio Papi, noiembrie 2013.

Curs Nutritie, Shaw Academy, online training.
Experimentare si explorare Sivananda Yoga, in ashramul din Kerala India, martie 2013.
Retreat de meditatie Vipassana, 10 zile, Italia, 2012 si 2015.
Workshop “Playing the Matrix” cu Mike Dooley, Bucuresti, 2012.
Programul de dezvoltare personala pe 3 luni, “Work as Meditation”, Osho International Mediation Resort, Pune, India, 2010.
Enneagram, workshop de consiliere arhetipala cu Anand Subhuti, India, 2010.