Despre yoga si Steve Jobs

Dana Marin decembrie 28, 2017 0 comments 0

Steve Jobs. Steve Jobs facea yoga. Omul care a redefinit marketingul si comunicarea tehnologica facea yoga. A fost atat de influentat de acest sistem antic de a trai o viata echilibrata, incat ultimul sau cadou oferit celor dragi a fost cartea care i-a marcat intreaga viata: Autobiografia unui yoghin. Aceasta este cartea care a fost oferita tuturor celor prezenti la inmormantarea sa.

In urma explorarilor sale spirituale in India, a ajuns la concluzia ca darul sau cel mai pretios este intuitia sa. De aici si sloganul care a redefinit marketingul: Think Different. Atunci cand esti conectat la intuitia ta, scoti la iveala unicitatea fiintei tale si, implicit, te manifesti diferit. Cu totii suntem diferiti insa ne trebuie curaj sa fim noi insine, intr-o lume in care ni se spune incontinuu cum trebuie sa fim.

Asta este ceea ce face yoga. Te conecteaza la tine insuti. La fel ca atunci cand iti conectezi castile la ipod si ai acces la toate resursele din acea cutiuta mica. La fel si yoga. Te conecteaza la tine insuti si ai acces la toate resursele din creier: creativitate, inspiratie, intuitie, viziune, eficienta. Yoga este asemenea unui charger de care avem nevoie cu totii pentru a ne incarca bateriile si functiona echilibrat in job-urile pe care le avem, in relatiile pe care le cream, in lumea in care traim.

Am creat Urban Yoga nu pentru a-ti spune cum sa iti traiesti viata echilibrat. Nu exista retete universale. Ce functioneaza pentru mine, s-ar putea sa nu functioneze pentru tine. Am creat Urban Yoga pentru a oferi contextul de a te intalni pe tine insuti. Am creat Urban Yoga pentru a aminti ca fiecare dintre noi este pentru el insusi cel mai bun nutritionist, psiholog, instructor. Noi stim cel mai bine ce este bine si bun pentru noi, pentru ca suntem cu totii diferiti. Toate programele marca Urban Yoga pornesc de la aceasta premisa. Ele vin in intampinarea ta pentru a te ghida si a-ti aduce suport pe parcursul procesului. Experientele sunt singurele care au puterea de a transforma, nu informatiile sau cunostintele.

Dar pentru a ajunge la aceasta conexiune cu tine insuti, este nevoie de doua lucruri: curiozitate si curaj. Curiozitatea si curajul de a explora diverse instrumente care te aduc mai aproape de tine insuti si te conecteaza la inteligenta proprie.

Asta a fost si yoga pentru Steve Jobs. Un instrument care l-a ajutat sa priveasca lumea din interior spre exterior, lucru care s-a reflectat in amprenta pe care a lasat-o asupra umanitatii. Cam atat despre yoga si Urban Yoga. Tu cum stai cu conexiunea personala? Pe tine ce te ajuta sa te conectezi la tine insuti?

Adaugati un comentariu

Categorii articole

Newsletter Urban Yoga

Introduceti adresa de email: