Mindfulness in oras

Dana Marin decembrie 28, 2017 0 comments 0

Ti-ar placea sa fii zen? Ti-ar placea sa explorez si alte variante de a face fata ritmului cotidian? Ti-ar placea sa ai mai multa energie? Nu trebuie sa astepti vacanta pentru asta si nici nu trebuie sa-ti iei un an sabatic. De fapt, nu trebuie sa pleci deloc din oras sau de la birou ca sa te contectezi la tine insuti. Traim vremuri care ne provoaca sa ne gasim echilibrul in mijlocul haosului de zi cu zi.

Programul “21 de zile de Mindfulness Urban Yoga” este un program body-mind-soul integrat care are la baza constientizarea relatiei cu noi insine si cu cei din jurul nostru. Doar astfel putem fi in momentul prezent, singurul loc de unde putem accesa resurse interioare de energie, manifestate sub forma de inspiratie, intuitie, viziune.

“De departe cel mai greu lucru pe care l-am invatat ca CEO a fost abilitatea de a-mi gestiona pro-pria psihologie”, Ben Horrowitz

Mindfulness este abilitatea de a trai in momentul prezent. In acest mod, eliminam stresul cauzat de ganduri legate de trecut sau viitor, care devin piedici in optimizarea energiei de care dispunem intr-o zi. Este o deprindere care poate fi insusita prin practica consecventa. In timp, devine arta de a trai constient, un stil de viata in care gandurile in exces si emotiile negative nu-ti mai consuma ener-gia.

Sesiunile de mindful yoga, leadership personal si tehnicile de mindfulness sunt create cu scopul de a aduce claritate, ordine si structura in gandurile si emotiile noastre. Cu ajutorul acestora, constien-tizam zonele unde pierdem energie si aflam ce putem face in privinta acestora, astfel incat sa deve-nim cea mai buna versiune a noastra.

De ce 21 de zile?

Nu este usor sa lucrezi cu tine insuti. Nu o poti face o data pe saptamana sau intr-un workshop de doua ori pe an si sa fie indeajuns. Sa ajungi sa te cunosti cu adevarat este un job de 24/h si o practica de-o viata. Dar sa-ti formezi aceasta deprindere, ai nevoie de ghidare, exercitiu si suport.

Se spune ca orice activitate noua necesita minim 21 de zile de practica pentru a avea potentialul de a se transforma intr-un obicei nou. Asadar, in cadrul programului nu doar descoperi si experimentezi, dar si integrezi mindfulness in cadrul stilului tau de viata.

Nu este nevoie sa parasesti biroul ca sa te conectezi la tine insuti! Vremurile actuale ne provoaca sa ne echilibram si sa ne ajutam singuri, chiar in mijlocul haosului urban.

In urma programului, dobandesti:

 • tehnici de gestionare a stresului din yoga si ayurveda;
 • constientizarea zonelor principale unde pierzi energie;
 • instrumente de leadership personal;
 • principii de nutritie echilibrata personalizata pe nevoile tale;
 • insusirea unui program de yoga de 30 minute, prin care lucrezi si accesezi intreg sistemul musculo-scheletal, relaxandu-ti astfel singur sistemul nervos.

Beneficiile programului constau intr-o stare de bine generala, manifestata in toate ariile vietii:

 • cresterea eficientei la birou
 • scaderea nivelului de stres
 • diminuarea reactivitatii emotionale si imbunatatirea relatiilor interumane
 • cresterea constientizarii de sine
 • un tonus fizic mai bun
 • noi obiceiuri insusite

Adaugati un comentariu

Categorii articole

Newsletter Urban Yoga

Introduceti adresa de email: