Atracţie Imediată

Dana Marin ianuarie 2, 2018 0 comments 0

(Fragment din interviul lui David Deida din revista „Common Ground”, februarie 2016.)

Reporter: Ca bărbat, şi eu îmi doresc o polaritate masculină crescută şi o sexualitate a celui de-al treilea stadiu cu o femeie, aşa cum o descrieţi dvs. Dar cum?

David Deida: E uşor de făcut, poţi învăţa să faci asta în 30 de secunde. Dar pentru a întreţine, trebuie să fi practicat îndeajuns faptul de a nu fi distrat de propria minte. Hai să folosim exemplul heterosexual având în vedere că aşa ai conceput întrebarea şi să spunem că te afli într-un restaurant cu o femeie, deci nici măcar nu este ceva explicit sexual. Vă priviţi unul pe celălalt în ochi, stând la masă unul vizavi de celălalt, intim.

Acum relaxează-ţi partea din faţă a trupului. Mai întâi vei observa că partea din faţă a trupului tău nu e relaxată. Tâmplele îţi sunt crispate, capul îţi este crispat, gâtul îţi este crispat, limba îţi e crispată, organele genitale îţi sunt crispate. Burta îţi este crispată. Fiecare om are un tipar diferit, dar te crispezi conform tiparului învăţat în copilărie. Te aperi din cauza tuturor chestiilor legate de mama sau de tatăl tău care zac adunate în tine. Pentru a-ţi relaxa aceste tipare cu scopul de a ajunge la acest al treilea stadiu de masculinitate, trebuie să faci orice îţi stă în putinţă ca individ unic pentru a te deschide. Poate că e vorba de yoga, poate că e vorba de masaj, terapie, dietă, gimnastică… fiecare individ e unic. Trebuie să faci orice îţi stă în putinţă ca întreaga parte frontală a trupului tău, suprafaţa trupului tău să fie relaxată în restaurant.

Acum imaginează-ţi o linie interioară care trece din mijlocul creierului tău până în spatele gâtului, prin inimă, prin centrul trupului tău. Dacă eşti femeie, am putea spune că această linie interioară profundă trece prin cervixul tău. Ca bărbat, va trece prin testicule, prin perineu, fix până în centrul… de fapt, poţi să simţi asta. Pielea ta se deschide. Unora poate să le ia cinci ani să reuşească asta, altora, doar 30 de secunde. Depinde de tensiunea acumulată, de cât de abuzaţi au fost în copilărie, de ce fel de muncă au depus până acum şi de cât de doritori sunt să se relaxeze de la a-şi apăra sentimentul de sine.

Având pielea, trupul şi mintea atât de deschise, îi vei oferi doar ei întreaga ta atenţie, iar ea va remarca, „Wow, ce dracului e asta?” Ea îţi simte prezenţa, cea mai atractivă parte a unui bărbat.

Fiecare bărbat îmbătrâneşte, cheleşte, însă prezenţa acestuia reprezintă conştiinţa sa. Când o femeie spune că un bărbat are o prezenţă grozavă, asta se întâmplă pentru că ea simte acest lucru în relaxarea acestuia, în atenţia sa liberă, şi se simte atrasă de el. Din nou, folosesc cuvântul femeie, dar ar putea fi vorba despre un alt bărbat, ar putea fi vorba despre două femei, dar vorbesc despre principiul feminin care îi atrage cu magnetism energia şi trupul către prezenţa lui. Ea se va apleca către el, frecvenţa respiraţiei sale se va schimba, iar el va simţi asta. Strălucirea ei care e naturală şi spontană i se aprinde în ochi. Lumina ei lăuntrică străluceşte, şi nu doar la figurat. Oricine aflat la aceeaşi masă va vedea că se întâmplă asta. Feminitatea acordă atenţie în mod spontan prin energie şi mişcare, prin energie-mişcare, „e-moţie”. Ea va începe să râdă sau uneori să plângă atunci când un bărbat e atât de prezent, fiindcă nu s-a simţit niciodată atât de profund penetrată de dorinţa unui bărbat de a simţi, de a iubi. Dacă inima ta rămâne deschisă şi relaxată, ea va răspunde cu o strălucire sporită.

Dacă se întâmplă ceva, fiindcă în viaţă mereu se întâmplă ceva – să spunem că apare ospătarul – trebuie să te concentrezi asupra cum să te descurci, ca practicant conştient, cu aceste evenimente care apar. Câtor evenimente de viaţă poţi face faţă ca apoi să te reconectezi cu ea ca prezenţă absolută, având o acumulare externă minimă? Aşa că spui, „Scuză-mă.” Îi eviţi privirea şi rezolvi situaţia, apoi revii, „Unde rămăsesem?”

În acest exemplu, continuăm să păstrăm un ax între inima ta şi a ei, prin a-i venera lumina şi a accede la aceasta. Dacă o venerezi în mod natural şi accezi la strălucirea ei, va deveni o adorare reciprocă. Ea nu a simţit până acum un bărbat atât de prezent, iar în clipa asta tu simţi că ea este cea mai frumoasă femeie pe care ai întâlnit-o vreodată. Simţi că „ai face orice pentru ea,” iar ea simte că „ţi s-ar dărui complet.” Eşti complet deschis, iar ea practică ceva similar pe partea de trup feminin. Aceasta e descrierea unul moment sexual de stadiu al treilea, dintr-un restaurant.

Sursa: Deida

Adaugati un comentariu

Categorii articole

Newsletter Urban Yoga

Introduceti adresa de email: