Ce este şarmul?

Dana Marin ianuarie 2, 2018 0 comments 0

(Fragment din interviul lui David Deida din revista „Common Ground”, februarie 2016.)

Reporter: La ce vă referiţi atunci când vorbiţi despre un bărbat care uluieşte o femeie cu şarmul său?

David Deida: Mai întâi, bărbatul trebuie să aibă o legătură cu Dumnezeu sau cu profunzimea momentului. Vom menţine descrierea în termeni heterosexuali, căci aşa v-aţi orientat întrebarea. Aşadar, primul pas pentru un bărbat ar fi acela de a fi făcut orice fel de pregătire necesară până la acel moment dinaintea sexului, pentru a fi una cu infinitul. Apoi, cu fiecare gură de aer trasă în piept, trebuie să inspiri infinitul şi apoi să eliberezi infinitul prin expiraţie. Inima trebuie să fie receptivă la iubire şi să poată fi capabilă să elibereze şi să dăruiască iubire. Când eşti un bărbat liber şi poţi aduce acest aport sexualităţii cu o femeie a cărei inimă tânjeşte să se deschidă în favoarea dragostei (la ceea ce, desigur, tânjeşte orice inimă), acesta e începutul.

Latura feminină e identificată prin a fi dragoste şi lumină, aflându-se în opoziţie cu conştientizarea, aşadar, centrul vieţii feminine reprezintă deschiderea şi umplerea cu iubire. Impulsul masculinităţii din al treilea stadiu este acela de a-i dărui iubirea la care a tânjit întreaga ei viaţă, de obicei, în secret. Majoritatea femeilor simt în inima lor că: „Nimeni nu m-a cunoscut şi nu m-a văzut cum sunt cu adevărat.” Ea simte asta chiar dacă a fost căsătorită timp de 20 de ani. Majoritatea femeilor n-au simţit niciodată că au întâlnit pe cineva care să le cunoască mai profund decât se cunosc ele pe sine însele. Deoarece bărbatul de stadiul trei reprezintă o conştiinţă vulnerabilă, o simte mai profund decât se poate simţi ea însăşi. Îi simte inima chinuită de dorinţă şi o întâlneşte într-o zonă mai adâncă decât cea în care se percepe pe ea însăşi, mai profundă decât se aşteaptă ea, acesta este şarmul.

Şarmul reprezintă capacitatea ca un bărbat să facă praf o femeie, să-i nimicească împotrivirea şi s-o facă să curgă deschis către iubire, dincolo de controlul acesteia, dincolo de puterile sale. Şarmul este locul în care e dusă, pe care natura ei divină l-a intuit ca fiind locul iubirii infinite. Să fie dusă de către un bărbat care este conştient de sine, un bărbat care nu încearcă să facă sex cu ea, care nu încearcă să-şi introducă penisul înăuntrul ei doar pentru a avea un orgasm, care nu încearcă s-o oblige la tăcere şi nu-i submină emoţiile… El o acceptă pe de-a întregul exact cum este ea. Apoi o iubeşte atât de profund încât ea nu are de ales decât să i se deschidă prezenţei totale a acestuia. Şarmul este atunci când ea nu are de ales. Ea a primit consistent profunzimea conştientizării, prin trupul tău, prin respiraţia ta, prin ochii tăi.

Există tehnici pentru toate aceste lucruri, pentru ca ea să primească această profunzime a conştientizării atât de complet încât nu să nu poată decât să se lase pradă, şi chiar dacă doreşte să se opună, nu va putea. Iubită prin conştientizare. Aşadar, şarmul se referă la a reuşi să faci o femeie să se deschidă dincolo de temerile sale vizavi de adevărata natură a iubirii, ducând-o într-un loc mai profund decât poate ajunge ea însăşi.

Sursa: Deida

Adaugati un comentariu

Categorii articole

Newsletter Urban Yoga

Introduceti adresa de email: